Laat een bos groeien

Voor elke twee euro kunnen we een stevige boom in de Sahel doen groeien. Wil jij er enkele voor jouw rekening nemen? Fantastisch: de lokale bevolking en het klimaat zullen je dankbaar zijn!

Doe een gift via de Koning Boudewijnstichting

Giften via deze weg zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro. Dat betekent dat je 45% van je gift terug krijgt via je belastingen. Een gift van € 40 kost jou uiteindelijk dus maar € 22!

Doneer online

Je kan ook een doorlopende opdracht instellen, of een eenmalige bankoverschrijving doen. Vergeet zeker de mededeling niet: zo komt je gift bij OZG terecht.

Bestemmeling: Koning Boudewijnstichting
IBAN-nummer: BE10 0000 0000 0404
Mededeling: +++015/1520/00083+++

Word een Ondernemer zonder Grenzen
en verklein uw ecologische voetafdruk!

Een Belg stoot gemiddeld 10 tCO₂ per jaar uit. U kan de jaarlijkse uitstoot van uw bedrijf schatten aan de hand van het aantal werknemers, of correcter berekenen via een aantal handige tools. Compenseer uw uitstoot en leg een bos aan in Afrika. U draagt ook bij tot het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's): meer info op deze pagina.

Bos van 1 ha

U compenseert 70 tCO₂*

€750

Plant je bos 1

Bos van 2 ha

U compenseert 140 tCO₂*

€1.500

Plant je bos 2

Bos van 4 ha

U compenseert 280 tCO₂*

€3.000

Plant je bos 3

Bos van ha

U compenseert 560 tCO₂*

6.000

Plant je bos 4

Alle prijzen zijn excl. BTW.  Elk jaar sturen we een uitnodiging om te vernieuwen.

* Totale compensatie van een nieuw aangelegd bos over een periode tussen de 20 en 30 jaar.
* Op 1 ha bos in semi-aride gebied groeien tot ~300 bomen.

Proficiat!

U koos voor pakket 1 en legt met uw onderneming een bos aan van 1 ha. U compenseert hiermee 70 tCO₂.

Ja, wij kopen pakket 1 (bos van 1 ha) voor €750 (*)

* Prijs exclusief BTW. We sturen u binnenkort een factuur op voor een eenmalige aankoop. Daarna sturen we elk jaar een uitnodiging om te vernieuwen.

Bedankt voor uw bestelling!

We hebben u alvast een email gestuurd met de details van uw bestelling. Van zodra uw betaling verwerkt is, sturen we u ook uw certificaat toe.

Is uw betaling niet succesvol verlopen? Dan kan u in de bestellingsemail een link vinden om opnieuw te proberen.

Ontdek onze andere initiatieven

Lignaverda
Let’s move for a healthy mind,
body and planet!

We leven in uitdagende tijden die extra stress geven. Bovendien zijn het zitten op kantoor en het thuis online vergaderen het nieuwe roken. Voldoende bewegen of sporten is meer dan ooit onmisbaar voor de gezondheid en het welzijn van je medewerkers. Met Lignaverda motiveer je hen eenvoudig en op een unieke manier. Jouw medewerkers doen bomen groeien door te bewegen!

Meer weten?

Kadoboom
Geef een boom cadeau!

Wil je bomen geven aan een geliefde, vriend of familielid? Gebruik dan Kadoboom! Alle bomen die gekocht worden via Kadoboom, zullen door OZG aangelegd worden. De ontvanger krijgt een mooi certificaat waarmee gecheckt kan worden waar die bomen staan. Het kopen van een Kadoboom is niet fiscaal aftrekbaar.

Meer weten?